ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 22/3: Πώς μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητά μας σήμερα


Γεωργία Σταύρου

21 Μαρτίου 2020

Ζώδια 22/3: Πώς μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητά μας σήμερα

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σας σπρώχνει να ασχοληθείτε με πιο προσωπικά σας θέματα και να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες που έχετε στο εδώ και τώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύες σας υπενθυμίζει το πόσο μεγάλη ικανοποίηση μπορείτε να πάρετε μέσα από απλά πράγματα καθημερινά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να μπείτε σε διαδικασία σκέψης όσο αφορά τα επαγγελματικά σας αλλά κυρίως να βρείτε το νόημα που έχει αυτή η περίοδος για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Τα ταξίδια του μυαλού πιο δημιουργικά από ποτέ αυτή την στιγμή. Η Σελήνη στους Ιχθύες και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι πολύ ευεργετικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Μια κουραστική μέρα σε εσωτερικό επίπεδο γιατί θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας επιτρέπονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η επαφή με τους γύρω είναι μια δύσκολη υπόθεση σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Κινηθείτε μόνη/ος σας προς την κατεύθυνση που θέλετε και μην δώσετε σημασία στις επιθυμίες των γύρω γιατί δεν θα βγάλετε άκρη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Δημιουργική μέρα υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό αρκεί να πορευτείτε βάσει λογικής, προγραμματισμού και σχεδίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική σας ζωή μπορεί αν είναι ο λόγος σήμερα που το μυαλό σας ταξιδεύει σε άλλους τόπους και χρόνους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Επικοινωνιακή μέρα ακόμη και από το σπίτι σας. Τηλεφωνήματα, μηνύματα ή/και ειδήσεις έρχονται προς ενημέρωση και ταξινόμηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή και μπορείτε να εστιάσετε σε ζητήματα που σας απασχολούν με σύνεση αλλά κυρίως με καθαρό μυαλό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να ρίξετε μια ματιά στο μέλλον και να εστιάσετε σε ότι μπορεί να σας κάνει πιο δυνατή/ό και πιο όμορφη/ο στα μάτια των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.