ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που βάζουν υπερβολική πίεση στον εαυτό τους


The Jennettes

25 Μαρτίου 2020

3 ζώδια που βάζουν υπερβολική πίεση στον εαυτό τους

Η αστρολογία μπορεί να μας πει πολλά πράγματα, ιδιαίτερα για τη συμπεριφορά μας και των ανθρώπων γύρω μας. Ακόμα κι όταν δεν ξέρουμε γιατί κάνουμε κάποια πράγματα, τα άστρα μπορούν να δώσουν απαντήσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι επαγγελματίες στο να πιέζουν τους εαυτούς τους. Θα κάνουν παραπάνω δουλειά, χωρίς διάλειμμα, και θα γίνουν απαραίτητοι όπου κι αν βρίσκονται. Θέλουν να βρίσκονται μπροστά από τον ανταγωνισμό και να αναγνωρίζονται τα επιτεύγματά τους, και μερικές φορές το παρακάνουν με τις προσδοκίες τους και κάνουν παραπάνω από όσα πρέπει, ξεχνώντας ότι έχουν και ζωή.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί πιέζουν πολύ τους εαυτούς τους για να κάνουν τα πράγματα που θέλουν, και όταν τα καταφέρνουν, πάλι δεν είναι αρκετό. Συχνά ζηλεύουν όσα έχουν οι άλλοι, και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να σταματήσει. Μπορούν να συγκεντρωθούν πολύ για να καταφέρουν κάτι, και δεν ικανοποιούνται.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι, να έχουν όλες τις απαντήσεις και να πλησιάζουν στο τέλειο όσο περισσότερο γίνεται. Αυτή είναι μια εξουθενωτική διαδικασία, αλλά σπανίως το αντιλαμβάνονται. Είναι σημαντικό να επιτρέπουν στους εαυτούς τους λίγη μετριότητα πού και πού, για να μην τρελαίνονται ούτε οι ίδιοι, ούτε οι γύρω τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.