ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 26/3: Η απλότητα και η ομορφιά τα κλειδιά της ημέρας


Γεωργία Σταύρου

25 Μαρτίου 2020

Ζώδια 26/3: Η απλότητα και η ομορφιά τα κλειδιά της ημέρας

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Προκλήσεις μπορεί να έχει η σημερινή μέρα κυρίως μέχρι το μεσημέρι και ενδέχεται επαγγελματικά ζητήματα να σας απασχολήσουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μετά το μεσημέρι κατευνάζει τις ανησυχίες σας. Το σπίτι αυτή την στιγμή παρέχει μεγάλη ασφάλεια κυριολεκτικά και μεταφορικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Από το μεσημέρι και μετά συνιστάται να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Δεν είναι κατάλληλη μέρα να δώσετε ενέργεια σε πράγματα που θέλουν πολύ σκέψη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Είναι μια κοινωνική μέρα ακόμη και από το σπίτι σας. Μπορείτε να συνομιλήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά ή μακρυά και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις σχετικά με κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν αυτή την στιγμή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι ζητήματα που σας απασχολούν θα πάρουν αρκετή ενέργεια για να τακτοποιηθούν. Από τα μεσημέρι και μετά η αίσθηση αλλάζει και η ανάγκη να βρεθείτε σε μια περισσότερο ασφαλή κατάσταση θα είναι εντονότερη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η παρόρμηση τις πρωινές ώρες θα είναι αισθητή γιαυτό καλό θα ήταν με σύνεση να κάνετε ότι είναι απαραίτητο να γίνει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Σελήνη αρχικά απέναντι από το ζώδιο σας μπορεί να σας δημιουργεί μια ανησυχία και να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε ή τι σας φταίει ώστε να το αλλάξετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντι από τα ζώδιο σας από το μεσημέρι και μετά σας βάζει σε σκέψεις. Που βαδίζετε, τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να πάρετε ικανοποίηση και να νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια αυτή την στιγμή. Καλό θα ήταν να συζητήσετε με τους ανθρώπους που είστε μαζί στο σπίτι. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η αλλαγή της καθημερινότητα μπορεί σήμερα να φέρει προκλήσεις και να μην ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε ικανοποίηση. Η αλήθεια είναι πως είναι ιδανική μέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας δίνει ασφάλεια.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Είστε δυναμικός άνθρωπος και θέλετε να λειτουργείτε παραγωγικά όλες τις στιγμές. Σήμερα μετά το μεσημέρι η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφάλεια, την απλότητα, την ομορφιά και την αισθητική. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Κυρίως από το μεσημέρι και μετά η διάθεση σας αλλάζει. Η απλότητα είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την στιγμή για να κάνετε πράγματα Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό κυρίως από το μεσημέρι και μετά ευνοεί οτιδήποτε έχει τα συστατικά της ηρεμίας, της σύνεσης, της απλότητας και της αισθητικής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.