Τα 3 ζώδια που μελαγχολούν πιο εύκολα

The Jennettes
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Μερικές φορές, η μελαγχολία ίσως είναι ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητάς ορισμένων ανθρώπων.

Κι αν βάλουμε και την αστρολογία μέσα σε αυτό, υπάρχουν κάποια ζώδια που είναι πιο μελαγχολικά από άλλα. Ποια είναι αυτά;

Παρθένος

Αυτά που αγαπούν οι Παρθένοι μπορεί να δείχνουν μία μελαγχολική προσωπικότητα, όπως να είναι τα πράγματα στη θέση τους, να βάλουν τάξη σε ένα χάος, να υπάρχει ησυχία και ποιότητα. Δεν τους αρέσουν πράγματα που δεν έχουν πραγματική αξία - και δεν έλκονται από τίποτα και κανέναν απλά όμορφο. Χρειάζονται το κάτι παραπάνω.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να παίρνουν τις σχέσεις τους πολύ σοβαρά - προτιμούν να μάθουν κάποιον σε βαθύτερο επίπεδο από το να έχουν κάτι casual. Είναι εσωστρεφείς και συχνά νιώθουν παρεξηγημένοι. Είναι περήφανοι για τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους. Επίσης, οι Σκορπιοί δεν καυχιούνται - απλά μοιράζονται.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ακόμα ένα ευαίσθητο ζώδιο και νιώθουν τα πάντα σε ένα εξαιρετικά βαθύ επίπεδο. Έχουν απλά γούστα και ξέρουν τι τους αρέσει και τι όχι. Πληγώνονται εύκολα και αναρωτιούνται συνεχώς τι πήγε λάθος σε σχέσεις του παρελθόντος και τι θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερα.