ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 29/3: Δημιουργικές σκέψεις μπορούν να μας βοηθήσουν σήμερα- Αναλυτικά τα ζώδια


Γεωργία Σταύρου

28 Μαρτίου 2020

Ζώδια 29/3: Δημιουργικές σκέψεις μπορούν να μας βοηθήσουν σήμερα- Αναλυτικά τα ζώδια

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών. Την περασμένη φορά που συνέβη η σύνοδος μεταξύ τους (1982) έφερε το AIDS. Τώρα τον Κορωνοιό. Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας θέλει να ασχολείστε σήμερα με πολύ προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Το σπίτι είναι ένας χώρος πολύ οικείος για εσάς και σας προσφέρει πραγματικά την ασφάλεια που ζητάτε αρκεί να έχετε κοντά σας ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας μεταφέρει όπου υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και εξέλιξης έστω και νοητικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα σε πολλά επίπεδα και χρειάζεται την προσοχή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Κοινωνικά ζητήματα σας απασχολούν και δεν είναι εύκολο να κάνετε όλα όσα θέλετε σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ο ενθουσιασμός σας είναι ενεργός και μια άλλη στιγμή θα σας λέγαμε να κινηθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε χωρίς να σκεφτείτε τις δυσκολίες γιατί αξίζει τον κόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Θέλετε να φέρετε την εξέλιξη, να προχωρήσετε μπροστά κάνοντας ενέργειες με χάρη και ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η πίστη, το κουράγιο και το σθένος που έχετε στις δύσκολες στιγμές είναι τα χαρακτηριστικά που κινητοποιούνται έντονα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Συνομιλίες με άλλους σήμερα μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες αν αποφασίσετε να μοιραστείτε σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα μπορεί να έχει αλλάξει αλλά η πίστη και η ενέργεια που έχετε να δώσετε σε ένα εγχείρημα δεν αλλάζει ακόμη και από το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Με σύνεση και προσοχή χρειάζεται να προχωρήσετε σήμερα γιατί η αλήθεια είναι πως οι δεσμεύσεις και οι απαγορεύσεις δεν είναι του στυλ σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι σας είτε κάπου αλλού αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, είναι το ίδιο σήμερα με την έννοια πως οι πλανητικές ενέργειες θα σας έσπρωχναν ούτως ή άλλως να ασχοληθείτε με τον ιδιωτικός σας χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.