Τα ζώδια που παρόλο που μένουν σπίτι, δεν σταματούν να ψωνίζουν

The Jennettes
Τρίτη 31 Μάρτιος 2020

Τα ψώνια είναι πολύ σημαντικά για μερικούς ανθρώπους. Και ορισμένοι δεν σταματούν ούτε τώρα που μένουν στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για μερικά ζώδια, μάλιστα, το shopping therapy, και δη, το διαδικτυακό, δεν είναι καθόλου αστείο, αφού έχει τη δυνατότητα να τα κάνει να νιώσουν υπέροχα ανά πάσα στιγμή. Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Τοξότης

Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει όταν θέλετε να αγοράσετε κάτι - και αυτό το κάτι θα μπορούσε να είναι πολύ ξεχωριστό ή και καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, εσείς θα το αποκτήσετε. Το shopping therapy είναι η θρησκεία

Λέων

Σας αρέσει να ψωνίζετε για τον εαυτό σας, όπως και για τους άλλους. Απολαμβάνετε να κάνετε κάποιον χαρούμενο με το να του δώσετε κάτι που ήθελε. Είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τα δώρα σας και θέλετε να δίνετε τα χρήματά σας γι' αυτούς που αγαπάτε.

Κριός

Δεν σας ενδιαφέρουν οι προσφορές ή οι εκπτώσεις, απλά θέλετε να δώσετε όλο σας τον μισθό σε οτιδήποτε ικανοποιεί τη φαντασία σας. Θα μπορούσε να είναι φαγητό, μουσική, ρούχα - οτιδήποτε. Όταν έχετε χρήματα, το μόνο που σας νοιάζει είναι τα χαλάσετε.