ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 21/4: Οι σκέψεις και οι δράσεις χρειάζονται συνδυασμό και στόχο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Απριλίου 2020

Ζώδια 21/4: Οι σκέψεις και οι δράσεις χρειάζονται συνδυασμό και στόχο σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η Σελήνη μαζί με τον Ερμή στο ζώδιο σας διεγείρουν το μυαλό σας και μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Σελήνη με τον Ερμή στον Κριό και η όψη Ήλιου/Κρόνου σήμερα μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση και ανησυχίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό για πολλές ενέργειες οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη με τον Ερμή στον Κριό σας τονώνει και σας γεμίζει ενέργεια για να σκεφτείτε δράσεις που θέλετε να κάνετε αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας με την σύνοδο Σελήνης/Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού φουσκώνει τα συναισθήματα σας την ίδια στιγμή που ξέρετε ότι από εσάς εξαρτάται η ισορροπία και η ομαλότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Σελήνη με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί μια αναστάτωση λόγω πολλών σκέψεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Πολλές σκέψεις και ιδέες κινητοποιούν η Σελήνη με τον Ερμή στον Κριό και σας βοηθούν να μπορείτε να μετακινηθείτε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς δυσκολία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Πολλές σκέψεις γεννά η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό οι οποίες μπορεί να σας αγχώνουν γιατί δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να οδηγηθείτε ώστε να πάρετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Βαθιές επιθυμίες ανακατεύει η σύνοδος Σελήνης/Ερμή στον Κριό, σχετικά με πολύ προσωπικά σας θέματα, την ιδιωτική σας ζωή ή/και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Σελήνη με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού φουντώνει την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να περάσετε τα μηνύματα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού σας παροτρύνει να κάνετε ενέργειες οι οποίες μπορεί να μην είναι φιλτραρισμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.