ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη στον Τοξότη


The Jennettes

9 Μαΐου 2020

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη στον Τοξότη

Η Σελήνη μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη και ενώ όλα τα ζώδια θα νιώσουν την ενέργεια της νέας αυτής σελήνης, κάποια θα επηρεαστούν λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Ποια ζώδια είναι αυτά;

Kριός

Είστε στο επίκεντρο της προσοχής αυτή τη στιγμή και τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε τις βαθύτερες ευχές σας πραγματικότητα. Μπορείτε να κάνετε περισσότερη πρόοδο από κάθε άλλο ζώδιο αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φτιάξετε ένα πλάνο και να θέσετε στόχους που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι πρόκειται να έχουν έναν πολύ σημαντικό μήνα. Αυτή η νέα σελήνη δίνει έμφαση στην καριέρα, την αναγνώριση και το αντίκτυπο που έχετε στους γύρω σας. Αν έχετε κοινωνικές ευκαιρίες, αδράξτε τις. Είναι η στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες και τις φιλοσοξίες σας για να κερδίσετε μελλοντικά. 

Ζυγός

Με τη νέα σελήνη στον Τοξότη, η ένωση και οι δεσμεύσεις θα έρθουν στο προσκήνιο, πράγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να τις κοιτάξετε και να κρίνετε αναλόγως. Δίνετε τα πάντα στις σχέσεις σας, είτε επαγγελματικές, είτε ερωτικές, αλλά αυτό δυστυχώς σημαίνει πως μπορεί να κουβαλάτε το μεγαλύτερο βάρος - ειδικά συναισθηματικά. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να οργανώσετε μερικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που χρειάζεται να γίνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.