ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν κάνουν την πρώτη κίνηση γιατί φοβούνται την απόρριψη


The Jennettes

12 Μαΐου 2020

Τα ζώδια που δεν κάνουν την πρώτη κίνηση γιατί φοβούνται την απόρριψη

Υπάρχουν ορισμένα άτομα που ζουν με τον φόβο της απόρριψης και ποτέ δεν κάνουν την πρώτη κίνηση. Πάντα περιμένουν από τον άλλο.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος τρέμει τόσο την απόρριψη που, προκειμένου να την αποφύγει, είναι ικανός να μην προσπαθήσει καν. Ακόμα κι όταν ο άλλος του δίνει το οκ να προχωρήσει, μπορεί να κρυφτεί στο καβούκι του και να μη λέει να ξεμυτίσει. Μπορεί επίσης να νομίζει ότι τον έχουν απορρίψει, και να θέλει τις αμέτρητες διαβεβαιώσεις και ενθαρρύνσεις.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς έχει μια τάση να αρνείται τις δυσάρεστες πλευρές της πραγματικότητας. Ιδίως στα αισθηματικά, δεν δέχεται εύκολα το «όχι» σαν απάντηση των προσδοκιών του. Μια αντίδραση από τον άλλο που οι περισσότεροι θα είχαν εκλάβει σαν απόρριψη, για εκείνον ενδεχομένως να δίνει περιθώρια να ελπίζει και να διατηρεί τις προοπτικές του. Και τότε μπορεί να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του και, κόντρα σε κάθε λογική, να ζει στο δικό του παραμύθι. Γι’ αυτό και, όταν με το καλό συνειδητοποιήσει την απόρριψη, θα του πάρει αρκετό καιρό μέχρι να την καταπιεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.