ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν την υπόλοιπη εβδομάδα


The Jennettes

13 Μαΐου 2020

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν την υπόλοιπη εβδομάδα

Με τον Άρη στους Ιχθείς ορισμένοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις τους.

Ποια είναι τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν για το υπόλοιπο της εβδομάδας;

Κριός

Εσείς οι Κριοί είστε στη μέση ενός ενδοσκοπικού και εσωστρεφούς ελέγχου. Ακριβώς επειδή αντιλαμβάνεστε κάτι αληθινό, δεν σημαίνει ότι είναι. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι τα συναισθήματά σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε σύγκρουση αυτή την εβδομάδα, οπότε προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί. Αν μπορείτε να εργαστείτε μέσα από τις σκέψεις σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Καρκίνος

Φεύγετε, εσείς οι Καρκίνοι, από έναν προορισμό και κατευθύνεστε στον επόμενο, αλλά ίσως δεν είστε ακριβώς σίγουροι πού πηγαίνετε και αυτή η αβεβαιότητα θα μπορούσε να αισθάνεται τρομακτική. Δώστε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να αναρρώσετε. Δεν χρειάζεται να λύσετε όλα τα προβλήματα του κόσμου εν μία νυκτί. Αφήστε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να υπομείνει. Όλα θα αρχίσουν να έχουν νόημα αρκετά σύντομα.

Σκορπιός

Μερικές φορές, χρειάζεστε, εσείς οι Σκορπιοί, ένα ζεστό φλιτζάνι σοκολάτα, ένα μαραθώνιο της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς και μια αγκαλιά. Και ξέρετε, τι; Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος σε αυτό. Μπορεί να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά από το συνηθισμένο αυτήν την εβδομάδα, οπότε κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να ορίσετε σταθερά όρια με τους άλλους και να φροντίστε τον εαυτό σας με τον τρόπο που χρειάζεστε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.