ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Ερμή στον Καρκίνο


The Jennettes

29 Μαΐου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον Ερμή στον Καρκίνο

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στις 28 Μαΐου στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει ως και τις 5 Αυγούστου 2020.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας από το ζώδιο του Καρκίνου, λειτουργεί πιο εσωτερικά, διεισδύοντας το συναίσθημα σε κάθε μορφή σκέψης και έκφρασης. Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ταύρος

Μπαίνετε σε μία περίοδο εκφραστικότητας, επικοινωνιών, εξομολογήσεων αλλά και συναισθηματικών αποκαλύψεων. Παράλληλα δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για νέες συμφωνίες, μετακινήσεις, επαφές και γνωριμίες.  Είστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα τις προθέσεις των ανθρώπων που έρχεστε σε επαφή και μπορείτε να αναθερμάνετε το επικοινωνιακό κλίμα στις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο δικό σας ζώδιο έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα μπορείτε άνετα να αξιοποιήσετε το χάρισμα του λόγου, της εκφραστικότητας και να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά με το περιβάλλον σας. Μπαίνετε σε περίοδο εξωστρέφειας, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις μετακινήσεις σας, τις επαφές σας , τις γνωριμίες σας και να έρθετε σε ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σας, προβάλλοντας ακόμα καλύτερα τον εαυτό σας. Όλα αυτά ισχύουν πολύ περισσότερο ως τις 18 Ιουνίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή φορά, αλλά και εν συνεχεία από τις 12/7.

Ζυγός

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου η σκέψη σας είναι δοσμένη στην καριέρα σας και σε αυτόν ακριβώς τον τομέα μπορείτε να αφοσιωθείτε και να δείτε σημαντικά αποτελέσματα. Επικοινωνίες, συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες για υποθέσεις που αφορούν την προοπτική των επαγγελματικών σας ευνοούνται (ιδιαίτερα όσο ο Ερμής θα είναι σε ορθή φορά). Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι κόντρες και οι ανταγωνισμοί στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Σε κάθε περίπτωση όμως με τον Ερμή στον Καρκίνο μπορείτε να θέσετε στόχους, να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, να εκφράσετε τις ιδέες σας που αφορούν στο μέλλον και την προοπτική των επαγγελματικών σας. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.