ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη αυτή την εβδομάδα


The Jennettes

2 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια που θα έχουν περισσότερη τύχη αυτή την εβδομάδα

Ο Ιούνιος μπήκε και το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, ελπίζοντας στην εύνοια του καιρού και των διαφόρων καταστάσεων. Ορισμένα άτομα δεν χρειάζεται να ανησυχούν και ιδιαίτερα αφού η τύχη αυτή την εβδομάδα θα τους χαμογελάσει.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;


Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να μην κάνουν απολύτως τίποτα αλλά μπορεί να έχουν τα πάντα αυτή την εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ τυχεροί, σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και εάν φταίνε σε κάτι, είναι σίγουρο πως δεν θα τιμωρηθούν. Συνεπώς, εκτός του ότι μάλλον γεννήθηκαν με λίγη παραπάνω τύχη, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή γι’ αυτούς.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς την υπόλοιπη εβδομάδα θα είναι αρκετά τυχεροί. Ως ζώδιο δεν είναι μόνο τυχερό αλλά και γουρλίδικο, αφού φέρνει τύχη και στους άλλους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σας τύχουν και μερικές ατυχίες φυσικά, αλλά μέσα σε αυτές θα σταθεί τυχερός. Αυτό αν δεν ονομάζεται τύχη, τότε πώς λέγεται;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.