ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές το φετινό καλοκαίρι


The Jennettes

9 Ιουνίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές το φετινό καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, μετά τους 2 μήνες lockdown. Πολλοί είναι εκείνοι που θα αλλάξουν πολλά στη ζωή τους.

Ποια είναι τα ζώδια στα οποία ανήκουν τα άτομα που θα κάνουν τις μεγαλύτερες αλλαγές το καλοκαίρι του 2020;

Ταύρος

Ο Ταύρος πάντα βρίσκει μια ρουτίνα και κολλάει με αυτή. Αλλά λόγω του γεγονότος ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης του απροσδόκητου, θα μετακινηθεί για τα επόμενα χρόνια, ο Ταύρος θα εκπλαγεί και ίσως ταρακουνηθεί το 2020. Νέοι άνθρωποι, διαφορετικοί τόποι και πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα για τον Ταύρο. Αυτή είναι μια ιδέα που μπορεί αρχικά να απορρίψει, αλλά με το χρόνο θα φανεί αρκετά ελκυστική.

Σκορπιός

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να ήταν δύσκολο για τον Σκορπιό. Μπορεί να βίωσαν πολλοί Σκορπιοί ασταθείς σχέσεις, που οδήγησαν σε ανατροπές και αποχωρήσεις. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, ταξιδεύει για λίγο από το 5ο σπίτι του Σκορπιού, κρατώντας τα πράγματα ασαφή και ομιχλώδη σχετικά με την αγάπη. Όμως, οι μεγαλύτερες αλλαγές το φετινό καλοκαίρι θα περιστρέφονται γύρω από τους ανθρώπους που γνωρίζουν, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και καλύτερες επαφές.

Αιγόκερως

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο από μεγάλες αλλαγές για τον Αιγόκερω. Ο Δίας θα είναι στο πλευρό του Αιγόκερου για τους επόμενους μήνες. Είναι σημαντικό να είναι βέβαιοι οι Αιγόκεροι ότι σκέφτονται δύο φορές πριν κάνουν οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές. Θα κάνετε νέες συνεργασίες και χωρίς αμφιβολία θα αποκοπείτε από κάθε σχέση που σας κρατά πίσω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.