ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ίσως χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι


The Jennettes

10 Ιουνίου 2020

Τα 3 ζώδια που ίσως χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι

Για κάποιους έρχονται σχέσεις, για άλλους χωρισμοί και για ορισμένους θα είναι «περίπλοκο».

Ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι;

Παρθένος

Ο Παρθένος τα έχει όλα υπολογισμένα. Σκέφτεται και πράττει. Καμια φορά όμως τα πράγματα δεν του έρχονται όπως τα υπολόγιζε και αυτό θα του συμβεί και τώρα: θα χωρίσει ενώ δεν το περίμενε. Σε άλλες περιπτώσεις θα φταίει ο ίδιος, σε κάποιες το ταίρι του και σε μερικές δε θα ευθύνεται ουσιαστικά κανείς από τους δυο, αλλά η ίδια η ζωή που τους παίζει ένα από τα παράξενα παιχνίδια της. Σε κάθε περίπτωση, ο Παρθένος ενώ δεν το είχε στο πρόγραμμα θα βρεθεί μόνος του κάπου μέσα στο κατακαλόκαιρο και θα του πάρει αρκετό καιρό να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Κριός

Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας σας θα σας οδηγήσει στον χωρισμό. Οι Κριοί είναι απίθανο να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους το 2020. Προβλήματα ασυμβατότητας χαρακτήρων θα εμφανιστούν το καλοκαίρι του 2020 και θα δημιουργήσουν ένταση με το ταίρι σας. Παρά τις προσπάθειες που κάνετε, το να σώσετε τη σχέση σας μέσα στο 2020 μοιάζει με μια χαμένη μάχη.

Αιγόκερως

Η έλλειψη αγάπης θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Το καλοκαίρι 2020, θα αισθανθείτε απομονωμένοι και μόνοι, παρά το γεγονός ότι είστε σε μια σχέση. Θα αισθανθείτε την απόσταση με τον σύντροφό σας να μεγαλώνει και θα προσπαθήσετε να βρείτε κοινά σημεία. Το τέλος της σχέσης σας είναι δυστυχώς, αναπόφευκτο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.