ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δύσκολα θα σας συγχωρέσουν αυτό το καλοκαίρι


The Jennettes

16 Ιουνίου 2020

Τα 3 ζώδια που δύσκολα θα σας συγχωρέσουν αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εκτός από τις εκλείψεις που θα γίνουν αισθητές σε όλα τα ζώδια, έρχεται και ο Ανάδρομος Ερμής στις 18 Ιουνίου, κάνοντας τις καταστάσεις ακόμη πιο περίπλοκες.

Πολλοί είναι αυτοί που θα αναζητήσουν συγχώρεση από το ταίρι τους, όμως δύσκολα θα βρουν ανταπόκριση αυτό το καλοκαίρι διαίτερα αν ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

Κριός 

Ο Κριός συγχωρεί πολύ δύσκολα, ειδικά εάν παίξετε τον ρόλο του φαντάσματος στη σχέση σας. Εάν θέλετε να χωρίσετε μαζί του, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά πρέπει να το γνωρίζει. Στείλτε το σε μήνυμα ή απαντήστε στην κλήση του, αλλιώς μην περιμένετε ποτέ να το δεχτεί έτσι απλά και να σας συγχωρέσει.

Ταύρος 

Ο Ταύρος συγχωρεί πολύ δύσκολα τα άτομα που τον έχουν μειώσει. Μπορεί να διαφωνήσετε μαζί τους, ακόμη και να τους βάλετε τη μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά ποτέ μην κάνετε έναν Ταύρο να αισθανθεί σαν να του έχετε υποτιμήσει τη νοημοσύνη. Εάν το κάνετε, μην περιμένετε να σας συγχωρέσει ποτέ γι’ αυτό, ακόμη και αν έχετε ζητήσει ειλικρινέστατη συγγνώμη. 

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος έχει ιδιαίτερη δυσκολία στο να συγχωρεί τα άτομα, που έχουν πληγώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στον ίδιο χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες, αλλά ποτέ μην βλάψετε κάποιον δικό του, καθώς τείνει να είναι πολύ προστατευτικός απέναντι στην οικογένεια του και τους αγαπημένους του. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.