ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν υπέροχα όσο διαρκεί το θερινό ηλιοστάσιο


The Jennettes

23 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια που θα περάσουν υπέροχα όσο διαρκεί το θερινό ηλιοστάσιο

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και όλοι σκεφτόμαστε τις διακοπές που θα κάνουμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Για κάποια άτομα ίσως το καλοκαίρι να είναι δύσκολο, για κάποια άλλα όμως θα είναι φανταστικό. Σε ποια ζώδια ανήκουν τα άτομα που θα περάσουν υπέροχα όσο διαρκεί το θερινό ηλιοστάσιο;

Καρκίνος

Το θερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την αρχή μιας ολοκαίνουργιας εποχής που τυγχάνει να ταυτίζεται με την αστρολογική σας εποχή. Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα είναι σε αρμονία με τον Άρη και τον Πλούτωνα στους Ιχθύς που σημαίνει ότι μπορεί να φέρει έμπνευση στις μακροχρόνιες βλέψεις σας.

Σκορπιός

Εκτός από την τυπική έναρξη του καλοκαιριού, το θερινό ηλιοστάσιο είναι η έναρξη της εποχής του Καρκίνου που τυγχάνει να είναι το αδελφικό σας ζώδιο. Σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο, αυτά που λαχταράτε και τα δημιουργικά σας  οράματα θα είναι μια έμπνευση για τις προθέσεις της νέας Σελήνης.

Ιχθείς

Ευδοκιμείτε το καλοκαίρι. Την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου ο Ήλιος μπήκε στον Καρκίνο και στον 5ο οίκο σας της αυθεντικότητας, της δημιουργικότητας και της χαράς. Εκτός από το να είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου (για το βόρειο ημισφαίριο), περιστρέφεται με χαρά και ονειρική έμπνευση ο Άρης που ενώνει τις δυνάμεις του με τον Πλούτωνα. Αυτή η μυστικιστική διέλευση θα στοχεύσει στον υποσυνείδητό σας και θα ανάψει τα πολύχρωμα πάθη σας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.