ΖΩΔΙΑ

Τα πιο δημιουργικά ζώδια αυτού του καλοκαιριού


The Jennettes

24 Ιουνίου 2020

Τα πιο δημιουργικά ζώδια αυτού του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι του 2020 είναι εδώ και θα το ζήσουμε παρά τις όποιες δύσκολες συνθήκες. Αν είναι δυνατόν θα δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι τις κατάλληλες συνθήκες μακριά από την πολυκοσμία και τον συνωστισμό, γεμίζοντας έτσι τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα.

Για κάποια ζώδια, μάλιστα, που η δημιουργικότητα είναι στη φύση τους, θα είναι αρκετά εύκολο. Ποια ζώδια είναι αυτά;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευλογημένοι με μια μεγάλη φαντασία, και μπορούν από μια λέξη να φτιάξουν μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε λίγα λεπτά. Πολύ συχνά θεωρούνται δημιουργικές ιδιοφυΐες και είναι πολύ χαρούμενοι όταν μπορούν να το εκφράσουν αυτό ανάμεσα στην οικογένεια και τους φίλους τους. Οι μοναδικοί και συναισθηματικοί Καρκίνοι βρίσκουν καταφύγιο μέσα στο μυαλό τους, κι έχουν έφεση στη λογοτεχνία, τη μουσική και τον κινηματογράφο.

Υδροχόος

Από όλα τα ζώδια, ο Υδροχόος είναι ο πιο δημιουργικός και αυτός που είναι πιο πιθανό να πάει ενάντια στην νόρμα. Ένας ανεξάρτητος Υδροχόος δεν θα διστάσει να απομακρυνθεί από το πλήθος και να ακολουθήσει την εσωτερική του δημιουργικότητα. Ακόμα κι όσοι δεν τους συμπαθούν αναγκάζονται να παραδεχτούν την πρωτοτυπία της προσέγγισής τους.

Ιχθείς

Η δημιουργικότητα είναι ο βασικός τρόπος που χρησιμοποιούν οι Ιχθύες για να εκφράσουν τα συναισθήματα, την ευαισθησία και τη φαντασία τους. Σε αυτό το μερικές φορές ανασφαλές ζώδιο, η δημιουργικότητα λειτουργεί σχεδόν καθαρτικά, και πάντα τους κάνει να αναζητούν νέες δραστηριότητες για να την διοχετεύσουν, όπως ζωγραφική, γράψιμο ή γλυπτική. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.