ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τον Άρη στον Κριό


The Jennettes

30 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τον Άρη στον Κριό

Από τις 28/06 μέχρι και τις 07/01/2021 ο Άρης θα είναι στον Κριό και θα επιφέρει μια σειρά από καταστάσεις και γεγονότα, που θα βοηθήσουν το σύνολο των ζωδίων να εξελίξουν τη ζωή τους σε όλους τους τομείς.

Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ταύρος

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου θα έχετε μια νέα προσέγγιση από κάποιον πιο παλιό σας σύντροφο, που δείχνει ότι θέλει να κάνει μια διαφορετική πρόταση, που σίγουρα θα σας αφορά. Νέες ευκαιρίες για ανάκαμψη θα δείτε να έρχονται εσείς οι Ταύροι.

Καρκίνος

Δεν έχει καμία σημασία αν εσείς οι Καρκίνοι στο τώρα είστε μόνοι σας, καθώς παλιά και νέα άτομα θα κάνουν επικοινωνιακές κινήσεις για να σας προσελκύσουν. Αγκαλιάστε τον εαυτό σας.

Παρθένος

Είστε το ζώδιο που εντός του Ιουλίου, ασχέτως του τι συμβαίνει μέσα στο παρόν σας, θα έχετε πάρει και τις καταλυτικές σας αποφάσεις γύρω από μια επανασύνδεση και δέσμευση. Αλλαγές και νέες ευκαιρίες θα έρθουν το προσεχές διάστημα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.