ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σας φτιάξουν το κέφι στις διακοπές


The Jennettes

13 Ιουλίου 2020

Τα 3 ζώδια που θα σας φτιάξουν το κέφι στις διακοπές

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι διακοπές και η χαλάρωση. Η απόδρασή μας όμως είναι καλό να συνδυάζεται κι από καλή παρέα.

Ποια είναι τα 3 ζώδια που αξίζει να κάνετε διακοπές παρέα;

Ταύρος

Αν σας αρέσουν οι καλοκαιρινές εξερευνήσεις τοποθεσιών, η έντονη νυχτερινή ζωή και οι μεγάλες καλοκαιρινές τρέλες, τότε μάλλον ο Ταύρος είναι η ιδανική παρέα για το καλοκαίρι σας. Με τον Ταύρο μπορείτε να απολαύσετε διακοπές με ξεκούραση, χαλάρωση και πολύ φαγητό!

Λέων

Ο Λέων είναι η ιδανική επιλογή για εσάς, αφού για το ζώδιο αυτό, το καλοκαίρι συνδέεται πάντα με την χλιδή, την ξεκούραση και την περιπέτεια! Ένας Λέων θα σας ακούει και θα είναι δεκτικός σε προτάσεις. Φυσικά, θα έχει φροντίσει να μένετε στο καλύτερο ξενοδοχείο που θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στην νυχτερινή διασκέδαση!

Υδροχόος

Αν ετοιμάζεστε για διακοπές μαζί του, είναι βέβαιο ότι τελευταία στιγμή θα επιλέξετε το μέρος, την παρέα και φυσικά όπου κι αν πάτε. Ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής! Του αρέσουν οι εναλλακτικές διακοπές, τον εξιτάρει το κάμπινγκ, αλλά θέλει να περάσει και λίγες μέρες και σε ξενοδοχείο. Με λίγα λόγια ο Υδροχόος θέλει ποικιλία στις διακοπές του! Αυτό που τον νοιάζει πάνω από όλα, είναι όπου κι αν πάει να έχει πολύ καλή παρέα μαζί του, για να μην βαριέται. Όπως και να έχει, οι διακοπές με τον Υδροχόο είναι απρόβλεπτες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.