ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν τύχη για το υπόλοιπο του μήνα


The Jennettes

16 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια που θα έχουν τύχη για το υπόλοιπο του μήνα

Ο Ερμής έχει φύγει από την ανάδρομη πορεία του και όλοι μας έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τους ρυθμούς μας. Για κάποιους είναι λίγο πιο δύσκολο, ενώ για άλλους γίνεται πολύ εύκολα έχοντας την τύχη με το μέρος τους.

Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν τύχη μέχρι και το τέλος του Ιουλίου;

Καρκίνος

Νιώθετε τυχεροί εσείς οι Καρκίνοι τυχερή και είστε σίγουρα σε ετοιμότητα. Το μόνο που θέλετε είναι να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Είστε έτοιμοι να αφήσετε τις παλιές σας συνήθειες και να αποχαιρετίσετε τις τοξικές φιλίες και τελικά θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα για τα όνειρά σας. Αξιοποιείστε αυτή την αυτοπεποίθηση γιατί σας αξίζει και είστε στον δρόμο για την επιτυχία.

Σκορπιός

Τόσες πολλές ευκαιρίες φτάνουν στην πόρτα σας, για εσάς τους Σκορπιούς. Είναι σαν ο κόσμος να ανοίγεται μπροστά σας σαν θησαυροφυλάκιο και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε. Μπορεί να νιώσετε πλημμυρισμένοι από αυτό. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι πρέπει να πείτε “ναι” σε κάθε ευκαιρία γιατί αλλιώς θα χάσετε. Μην αγχώνεστε.

Ιχθείς

Ξεχειλίζετε από χαρά και ενθουσιασμό εσείς οι Ιχθείς. Λάμπετε. Το στομάχι σας φουσκώνει από ευτυχία και νιώθετε ελπίδα για το μέλλον. Είναι όμως σημαντικό να σκέφτεστε ρεαλιστικά για τη ζωή σας αυτή τη στιγμή γιατί μπορεί να νιώθετε διάφορες προκλήσεις. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.