ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που επηρεάζει θετικά ο Ήλιος στον Λέοντα


The Jennettes

22 Ιουλίου 2020

Τα ζώδια που επηρεάζει θετικά ο Ήλιος στον Λέοντα

Από τις 21/07 μέχρι και τις 21/08 ο Ηλιος θα βρίσκεται στη ζώνη του Λέοντα. Όλοι αγαπούν την εποχή του Λέοντα. Λόγω του ότι ο ήλιος είναι κυριολεκτικά το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο πίσω μας τις περιοριστικές καταστάσεις που περάσαμε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, θα έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να κανονίσουμε τις διακοπές μας.

Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα;

Κριός

Το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η επιθυμία για διασκέδαση θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο πίσω σας ότι σας έχει κουράσει και να γεμίσετε τις μπαταρίες  αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας. Φυσικά κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο για τους αδέσμευτους ένας καλοκαιρινός έρωτας θα τους ανανεώσει, ενώ για τους δεσμευμένους θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι.

Λέων

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας κάνει τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Τα φετινά σας γενέθλια θα έχουν έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγών, μιας και αρκετοί από εσάς θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις αλλαγές που έρχονται, ωστόσο, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία παρακινώντας σας σε δυναμικά ξεκινήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, για τους αδέσμευτους ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα και εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τον υποδεχτείτε με χαρά.

Τοξότης

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ για τους περισσότερους από εσάς αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να φύγετε για διακοπές μαζί με το ταίρι σας, η οποίες για φέτος θα έχουν και μικρή δόση περιπέτειας. 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.