ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 27/7: Η Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει ώθηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Ιουλίου 2020

Ζώδια 27/7: Η Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει ώθηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Είναι γνωστό πως είναι σημαντικό για εσάς να προχωράτε μπροστά χωρίς να κοιτάτε πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής μέσα σε μια σχέση ή/και συνεργασία θα είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Μια νέα προσέγγιση σε εργασιακά ζητήματα και γενικότερα σε θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας είναι εύκολο να υπάρξει σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να επικεντρωθείτε σήμερα σε πολύ προσωπικά σας θέματα, κυρίως στον τρόπο που μπορείτε να πάρετε χαρά μέσα από τα δημιουργήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι είναι αντικειμενικά σημαντικό στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Είναι σημαντικό σήμερα να εστιάσετε σε θέματα επικοινωνίας και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσετε τα μηνύματα σας. Ο κατάλληλος τρόπος είναι εκείνος που μπορούν οι άλλοι να γίνουν δεκτικοί και όχι απαραίτητα ο τρόπος που θέλετε εσείς να χρησιμοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Νέα βήματα σας βοηθά να κάνετε η Σελήνη στον Σκορπιό και να νιώσετε ασφαλής σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Την δύναμη της θέλησης κινητοποιεί η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με ότι θέλετε να κάνετε στο σήμερα της ζωής σας ώστε να πάρετε ικανοποίηση και χαρά. Δεν έχει σημασία αν οι γύρω σας συμφωνούν ή διαφωνούν με τις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Αλλαγές νιώθετε πως πρέπει να κάνετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας ανεξάρτητα τις επιπτώσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει την απαραίτητη κυρίως ώθηση να μπείτε σε αυτή την διαδικασία σκέψης για αρχή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας δείχνει τον τρόπο και τον δρόμο να κάνετε ένα είδος αναγέννησης κυρίως μέσα σε ομάδες ή άτομα που ηγείστε με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Ο σκοπός αυτή την στιγμή είναι να νιώσετε υγιής και ζωντανή/ός κάνοντας πράγματα που σας δίνουν ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σας γειώνει ίσως απότομα στην αντικειμενική πραγματικότητα της ζωής σας αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να αναζωπυρώσει την φλόγα που χρειάζεστε ώστε να βρεθείτε σε έναν δημιουργικό δρόμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.