Τα 3 ζώδια που θεωρούν τη σχέση τους δεδομένη

The Jennettes
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Το να θεωρούμε δεδομένους τους γύρω μας δεν είναι πάντα και απαραίτητα κακό. Το να θεωρούμε δεδομένη την αγάπη των ανθρώπων μας, και να τους επιτρέπουμε να νιώσουν και εκείνοι ότι η δική μας αγάπη είναι δεδομένη είναι ένα σημαντικό μέρος των κοντινών σχέσεων. Ποια ζώδια θεωρούν όμως, τους άλλους δεδομένους, ξεπερνώντας τα επιτρεπτά όρια;

Τοξότης

Είστε πάρα πολύ αφελείς και θέλετε πραγματικά να εμπιστευτείτε τους άλλους. Συχνά καταλήγετε να πιστεύετε σε ανθρώπους που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί σας, κι αυτό συμβαίνει επειδή έχετε δεδομένο το ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται καλοί. Δεν αργείτε να θεωρήσετε τη σχέση σας δεδομένη όπως και την αγάπη, που πολλές φορές όμως σας προδίδει. 

Ταύρος

Είστε αρκετά αισιόδοξοι και υποθέτετε ότι όλα είναι καλά, σε όποια κατάσταση κι αν βρεθείτε. Συχνά πιστεύετε ότι όλοι είναι με το μέρος σας, ενώ θεωρείτε δεδομένο ότι είστε μια υπέροχη προσθήκη σε αυτόν τον κόσμο κι ότι κανείς δε θέλει να σας πληγώσει. Θεωρείτε δεδομένο επίσης ότι όλοι θα δουν τα πράγματα με την δική σας οπτική και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θεωρείτε ότι η σχέση σας θα είναι πάντα εκεί κοντά σας ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που κάνετε για να την κρατήσετε ζωντανή. 

Καρκίνος

Θεωρείτε τους άλλους δεδομένους γιατί υποθέτετε αυτόματα ότι όλοι συμφωνούν με την ιδέα σας και δείχνετε πόσο σας τρομοκρατεί όταν δεν το κάνουν. Κάνετε τους ανθρώπους μέρος της ζωής σας, πιστεύοντας ότι όταν κάποιος γίνει "δικός σας" μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε. Θωρείτε επίσης δεδομένη την υπομονή τους.