ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μεταμορφώνονται σε Drama Queens στον έρωτα


The Jennettes

5 Αυγούστου 2020

Τα 4 ζώδια που μεταμορφώνονται σε Drama Queens στον έρωτα

Έντονη προσωπικότητα, ταμπεραμέντο αλλά και δράμα. Αυτά τα ζώδια ζουν έντονα τον έρωτα και τα συναισθήματά τους πολλές φορές τους μετατρέπουν σε drama queens, την ώρα που σας πνίγουν στο δάκρυ. Δείτε ποια είναι και θα καταλάβετε!

Κριός

Ο Κριός ζει κινηματογραφικά τις σχέσεις του. Μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και στο μυαλό του όλα είναι της υπερβολής. Επίσης, είναι ένα άτομο με έντονο ταμπεραμέντο. Συνηθίζει να διαφωνεί και να καυγαδίζει, όμως το χειρότερο είναι πως μετά κάνει σαν να μη συνέβη τίποτα.

Καρκίνος

Το ζώδιο αυτό είναι ικανό να σας «πνίξει» από το πολύ ενδιαφέρον. Και αν εσείς δεν ανταποδώσετε, τότε θα τον δείτε να μεταμορφώνεται σε πρωταγωνιστή αρχαίου δράματος. Θα κλάψει και θα πλαντάξει μέχρι να του πείτε χίλιες φορές ότι τον αγαπάτε και ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα φαντάζεται.

Λέων

Ο Λέοντας δικαιούται επάξια τον τίτλο «Drama Queen». Τα άτομα, που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, ζουν τη σχέση τους με πάθος. Θέλουν να έχουν όλη την προσοχή πάνω τους και έτσι και τολμήσετε έστω και λίγο να τους αγνοήσετε, τότε θα ζήσετε σκηνές που μόνο στην Επίδαυρο έχουν θέση.

Ιχθύες

Και ο Ιχθύς θέλει να έχει πάνω του όλη την προσοχή. Θα σας δημιουργήσει τύψεις και ενοχές αν τον πληγώσετε και θα σας χτυπήσει όσα έκανε εκείνος για εσάς. Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βγάλετε άκρη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.