ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 6/8: Μια αγκαλιά για εσάς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Αυγούστου 2020

Ζώδια 6/8: Μια αγκαλιά για εσάς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αγγίζει ευαίσθητες χορδές και θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση της αρμονίας μέσα στο σπίτι, την οικογένεια σας και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η επικοινωνία αλλάζει χροιά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Τις αξίες στην ζωή σας συναισθηματικές ή υλικές κινητοποιεί η διέλευση της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το επόμενο διάστημα. Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έχετε την εύνοια να εστιάσετε σε αυτόν τον τομέα και με δημιουργικούς τρόπους να φέρετε ευημερία στην ζωή σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η πειθαρχία είναι άγνωστη λέξη αντανακλώντας την βαθιά σας ανάγκη να χαθείτε μέσα στα συναισθήματά τα δικά σας και των άλλων με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου είναι μια χρονική περίοδος που η Θεά της ομορφιάς και της αγάπης Αφροδίτη στον Καρκίνο, απλόχερα σας προσφέρει την επιθυμία να νιώσετε και να φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε ζητώντας για αντάλλαγμα θαλπωρή και μια θερμή αγκαλιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, διογκώνει την έννοια της αγάπης, της πίστης, της ευαισθησίας, της συμπόνιας. Διογκώνει την ανάγκη για μια μεγάλη αγκαλιά που θα αντέχει από τις απογοητεύσεις σας μέχρι τις μεγαλύτερες σας προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι σχέσεις δένουν με συναισθηματικά αρώματα και δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείτε οτιδήποτε θα μπορούσε να βελτιώσει την ζωή σας, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Για τον Οδυσσέα η μοναξιά ήταν υπόθεση μεγέθους. “Κάτι μεγάλο και ξεχνιούνται όλα”, έλεγε και θα μπορούσε να είναι το μότο της Αφροδίτης στον Καρκίνο για το ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Οι διελεύσεις της Αφροδίτης αντιστοιχούν με περιόδους κατά τις οποίες αναζητούμε τρόπους συμβιβασμού ή δέσμευσης και κάνουμε στενότερες επαφές με τους άλλους ή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου απέναντι από το ζώδιο σας, μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, ο έρωτας και η αγάπη φαντάζει σαν μια νουβέλα. Η ανάγκη συναισθηματικής εγγύτητας χρωματίζει την διάθεση σας τόσο έντονα που θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και θλίψη, αν είστε μόνη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Υπάρχει μια τεμπέλικη διάθεση και επιθυμία να ζήσετε το δικό σας όνειρο. Εκεί που οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας ή ενός όμορφου διαστήματος του παρελθόντος δίνουν μια νοσταλγική χροιά στην καθημερινότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η προσωπική σας απόλαυση και ελευθερία κινήσεων θα είναι το κύριο συστατικό που θα προσθέσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο για το ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.