ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται κεραυνοβόλα


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται κεραυνοβόλα

Τα συναισθηματικά είναι ένα κεφάλαιο που διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που ερωτεύονται συγκρατημένα και άλλοι που κεραυνοβολούνται με την πρώτη ματιά. Αν θέλετε να δείτε ποια ζώδια ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, συνεχίστε την ανάγνωση.

Κριός

Ο Κριός έχει μια φλογερή ενέργεια που τη διοχετεύει και στον έρωτα, και χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά για να ερωτευτεί το άτομο που του έχει τραβήξει την προσοχή. Μπορεί να παραμείνει αιώνια ερωτευμένο με το ίδιο πρόσωπο αρκεί να του κρατά συνεχώς ζωντανό το ενδιαφέρον.

Δίδυμος

Το ζώδιο των Διδύμων ερωτεύεται τρελά από τη μια στιγμή στην άλλη και μπορεί να το εκφράσει με χίλιους τρόπους. Κυριότερο όπλο του, ο διάλογος, στον οποίο έχει ταλέντο. Ωστόσο, όπως πολύ εύκολα κεραυνοβολείται, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να βρει νέο ενδιαφέρον αρκεί να σαγηνευτεί από την επικοινωνία του απέναντί του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι μία αθεράπευτα ρομαντική φύση οπότε ο κεραυνοβόλος έρωτας ταιριάζει στο στιλ του. Μπορεί να ερωτευτεί κεραυνοβόλα πολύ εύκολα, και να κρατήσει για πολύ καιρό μέσα στην καρδιά του αναμμένη τη φλόγα, ακόμα και αν δεν έχει ανταπόκριση ο έρωτάς του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS