ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την αυριανή Πανσέληνο


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την αυριανή Πανσέληνο

Η αυριανή Πανσέληνος στον Ιχθύ θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, αλλά ειδικά κάποια από αυτά θα δεχτούν πιο έντονα την επιρροή αυτού του φεγγαριού.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Δίδυμος

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ, βρίσκει εσάς τους Διδύμους αρκετά ανήσυχους για την προοπτική και την εξέλιξη της καριέρας σας. Από την μία πλευρά έχετε όνειρα, στόχους, φιλοδοξίες και όραμα, και από την άλλη πλευρά είστε αρκετά ευερέθιστοι κοντά στο φεγγάρι γιατί βγαίνετε από τους ρυθμούς σας. Αρκετοί από εσάς με αυτή την Πανσέληνο θα επαναπροσδιορίσετε και τους στόχους σας.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας επηρεάζοντας τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας. Μπορεί οι ισορροπίες να είναι ευαίσθητες αυτό τον καιρό όμως καταλαβαίνετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά πόσο σημαντική είναι η συνύπαρξη με τους ανθρώπους γύρω σας.  Μάλιστα αντιλαμβάνεστε ότι σας είναι απαραίτητο από την πλευρά σας με αμοιβαίους συμβιβασμούς και θυσίες να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάτε.

Ιχθείς

Η τελευταία καλοκαιρινή Πανσέληνος σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο και σας ωθεί σε όνειρα και σχέδια. Το συναίσθημα, όμως, χτυπά κόκκινο και τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και εκδηλωτικοί με όσους αγαπάτε. Για μία ακόμα φορά θα κάνετε τις θυσίες σας, δείχνοντας απεριόριστα μεγαλείο της ψυχής σας. Εντείνονται και οι ευαισθησίες σας που σας παρακινούν να υποστηρίξετε, να βοηθήσετε, να προσφέρετε άνευ όρων.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.