ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την αποψινή Πανσέληνο


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την αποψινή Πανσέληνο

Απόψε έχει Πανσέληνο και το φεγγάρι θα φωτίσει τον ουρανό, φέρνοντας εκπλήξεις και ευκαιρίες ανανέωσης. Το συναίσθημα των ημερών κοντά στο φεγγάρι εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς απώτερο σκοπό και με την διάθεση για ανανέωση.

Ποια είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την αποψινή Πανσέληνο;

Ταύρος

Ένα εξαιρετικό φεγγάρι έρχεται για να σας δώσει το μήνυμα ότι είναι σπουδαίο να έχετε στο πλευρό σας αληθινούς φίλους. Αναζωπυρώνονται φιλίες σας, γνωρίζετε και νέους ανθρώπους με τους οποίους εύκολα και γρήγορα αναπτύσσονται όμορφα συναισθήματα.

Καρκίνος

Αρκετά συναισθηματική είναι για εσάς η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, η οποία ωστόσο σας φέρνει και αρκετές επικοινωνίες με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γεγονός που σας προσφέρει ανανέωση. Το θετικό για εσάς αυτή την περίοδο είναι ότι μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα ανανέωσης στη ζωή σας, γεγονός που θα γεννήσει μέσα σας νέα όνειρα και επιθυμίες.

Αιγόκερως

Αρκετά εκφραστικοί είστε με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να δραπετεύσετε για λίγο από την πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που θα κάνετε. Ξαφνικές επικοινωνίες που θα προκύψουν αυτή την περίοδο θα αποτελέσουν για εσάς μία ευχάριστη έκπληξη, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και οι νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.