ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που κάνουν έναν πετυχημένο γάμο


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που κάνουν έναν πετυχημένο γάμο

Ο γάμος ως μυστήριο δεν είναι κάτι που πάντα πετυχαίνει. Ωστόσο, είναι πολλοί γάμοι που θεωρούνται ευτυχισμένοι.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτοί που κάνουν έναν γάμο πετυχημένο;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη και εκτιμά τις συναισθηματικές σχέσεις με τους φίλους και την οικογένειά. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα σπίτι με τον σύντροφό τους και να ζήσουν το όνειρο έχοντας μια ζωή μαζί. Ο Καρκίνος θα κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να φροντίσει τον σύντροφο του και να αισθάνεται ασφαλής. Όταν ο Καρκίνος αισθάνεται συναισθηματικά ασφαλής δεν θα φύγει ποτέ.

Λέων

Σε αντίθεση με τον Κριό και τον Τοξότη, ο Λέων είναι το ζώδιο της φωτιάς που είναι πιο πιθανό να θέλει ένα γάμο. Οι Λέοντες μπορούν να είναι πραγματικά πιστοί. Όταν ο Λέων σας επιλέγει, είναι για πάντα ή καθόλου. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρίσουν πολλούς ανθρώπους.  Εάν μπορείτε να τους κάνετε να αισθάνονται ευχαριστημένοι για το ποιοι είναι, μπορείτε να έχετε μια ευτυχισμένη, μακροχρόνια σχέση.

Ιχθείς

Σπάνια είναι single, λόγω της βαθιάς ανάγκης να συνδεθούν με κάποιον σε ψυχικό επίπεδο Οι Ιχθύες είναι συνήθως πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Τείνουν να λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται σε μια σχέση επειδή τους αρέσει να συνδέονται με το αγαπημένο τους πρόσωπο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Αφού έχουν αναλάβει καθήκοντα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν θυσίες για το καλό της σχέσης τους. Θα αγωνιστούν για έναν καλό γάμο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.