ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που αποφεύγουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που αποφεύγουν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Κάποια άτομα θα έκαναν τα πάντα για να βρουν τον έρωτα της ζωής τους και να μείνουν μαζί του ενώ κάποια άλλα και μόνο στην ιδέα, πνίγονται και θέλουν αέρα. Οι αστρολόγοι επιμένουν πως βοηθούν σε αυτό αρκετά, οι πλανήτες και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Δείτε λοιπόν, ποια ζώδια απομακρύνονται από τον σύντροφό τους κάθε φορά που η σχέση τους αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρή.

Κριός

Οι Κριοί είναι πολύ καλοί σύντροφοι αλλά αγχώνονται αρκετά εύκολα όταν καλούνται να συζητήσουν πιο σοβαρά για τη σχέση τους. Προτιμούν να αφήνουν τα πράγματα να κυλούν από μόνα τους και όταν αρχίζουν να νιώθουν πιο πολλά συναισθήματα για τον σύντροφό τους, συχνά κάνουν πίσω γιατί ακριβώς φοβούνται να δεσμεύονται και να προχωρούν με σχέσεις που θα μπορούσαν να γίνουν μακροχρόνιες.

Τοξότης

Ένας τυπικός Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια στη ζωή του, συνεπώς και στα συναισθηματικά του. Αγαπάει τα ταξίδια, την αλλαγή τοπίων, τη γνωριμία άλλων λαών, και γενικά διαφορετικών ανθρώπων. Δυσκολεύεται να μπει σε μία σχέση, πόσω μάλλον όταν εκείνη αρχίζει να γίνεται πιο σοβαρή. Το θετικό με τους Τοξότες πάντως, είναι ότι κάνουν σαφές από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους μαζί σας, ότι η ζωή είναι μικρή για...μακροχρόνιες σχέσεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια που φοβάται να μιλήσει για το μέλλον της σχέσης του. Παρόλο που ισχυρίζεται ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε μια μακροχρόνια σχέση, μάλλον την επιζητά υποσυνείδητα και αυτό διαφαίνεται από τις πρώτες στιγμές μέσα σε μια σχέση. Παρόλο που θέλουν χρόνο για τον εαυτό τους, δεν θέλουν να μένουν μόνοι τους οπότε συνήθως τα λόγια που θα ακούσετε από τους Υδροχόους, είναι λίγο αντιφατικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.