ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που φοβούνται να δεσμευτούν


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που φοβούνται να δεσμευτούν

Ένα είναι το σίγουρο: Ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας συμπεριφερόμαστε διαφορετικά ως προς τους άλλους και τις σχέσεις μας.

Πολλοί, λοιπόν, είναι εκείνοι που φοβούνται τις δεσμεύσεις, θέλοντας να αισθάνονται ίσως πιο ελεύθεροι. Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι αναποφάσιστοι και πάντα βρίσκουν έναν λόγο να αγχώνονται. Επιπλέον, είναι τελειομανείς και δυσκολεύονται να βρουν έναν σύντροφο που θα ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζουν.

Τοξότης 

Οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι και ελεύθερα πνεύματα, ενώ δύσκολα θα συμβιβαστούν με έναν μόνο άνθρωπο. Δεν θέλουν να θυσιάσουν τον προσωπικό τους χρόνο, στο βωμό ενός έρωτα.

Υδροχόος 

Όπως και οι Τοξότες, έτσι και οι Υδροχόοι αγαπούν την ελευθερία τους. Δε θα άντεχαν ποτέ με έναν κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο, και όταν δουν ότι κάποιος τολμάει να τους περιορίζει, αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.