ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα Σελήνη στην Παρθένο


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από τη νέα Σελήνη στην Παρθένο

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο έρχεται σήμερα και θα επηρεάσει όλους όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια ή έχουν πλανήτες σε αυτές τις θέσεις. Το σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς θα βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας ταλαιπωρούσαν, θα οργανώσουμε νέα σχέδια και θα θέσουμε νέους στόχους για την επαγγελματική μας εξέλιξη.

Ποια είναι τα ζώδια λοιπόν, που επηρεάζονται άμεσα από τη νέα Σελήνη;

Παρθένος

Η νέα Σελήνη ευνοεί "εκκαθαρίσεις" και τακτοποιήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Θα χρειαστεί, όμως, να έχετε υπομονή, αντοχή και αποφασιστικότητα, καθώς θα χρειαστούν χρόνο να στρώσουν τα πράγματα. Οι εκκρεμότητες θα κλείσουν παρόλα αυτά και θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης

Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια, να είστε συνεπείς κι αφοσιωμένοι στον στόχο σας και να μην εγκαταλείψετε το πλοίο στην πρώτη δυσκολία. Επιπλέον, δεδομένου ότι η νέα Σελήνη σας επηρεάζει και οικονομικά, είναι καλό να συνειδητοποιήσετε ότι το να κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος είναι μάταιο.

Ιχθείς

Το κύριο ζητούμενο είναι κατανοήσετε τις πραγματικές ανάγκες, τις δικές σας και των άλλων, με τη νέα Σελήνη. Να κάνετε έναν απολογισμό του τι παίρνετε και δίνετε (όσο το δυνατό πιο κοντά στην πραγματικότητα) και φυσικά ποιος αξίζει να μείνει στο πλευρό σας και ποιος πρέπει να φύγει. Εδώ ίσως δυσκολευτείτε παραπάνω, καθώς ο αυξημένος συναισθηματικός παράγοντας θα θολώσει την κρίση και τις αποφάσεις σας, οπότε είναι "αυξημένος ο κίνδυνος" λάθους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.