ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δύσκολα εμπιστεύονται τους άλλους


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που δύσκολα εμπιστεύονται τους άλλους

Είναι απόλυτα λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί στην αρχή μίας σχέσης. Όταν, όμως, αυτό δεν αλλάζει όσο περνάει ο καιρός, μπορεί να προκληθούν τεράστια προβλήματα, ικανά ακόμα και να οδηγήσουν στο τέλος της.

Ποια είναι τα ζώδια που δύσκολα εμπιστεύονται τους άλλους;

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό του. Είναι ευαίσθητος και θέλει συνεχή προσοχή. Για να εμπιστευθεί τον σύντροφό του, απαιτεί τη συνεχή επιβεβαίωση των συναισθημάτων του, ενώ πρέπει να αισθανθεί απόλυτη ασφάλεια.

Σκορπιός 

Επειδή οι ίδιοι είναι ευέλικτοι, περιμένουν να ισχύει το ίδιο και για τους γύρω τους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύονται να δεσμευτούν, καθώς δεν είναι στη φύση τους. Όταν, λοιπόν, συναντήσουν κάποιον που απαιτεί σταθερότητα, γίνονται επιφυλακτικοί και η εμπιστοσύνη τους αργεί να χτιστεί.

Υδροχόος 

Όταν αισθανθεί πίεση, ο χαλαρός Υδροχόος νιώθει την ανάγκη να φύγει. Έτσι, ακόμα κι όταν βρίσκεται σε σχέση, δύσκολα ρίχνει τις άμυνές του και αποφεύγει ανθρώπους που βρίσκονται στο επίκεντρο και αναζητούν προσοχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.