ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με την οργάνωση


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με την οργάνωση

Ορισμένοι άνθρωποι λειτουργούν καλύτερα μέσα σε χαοτικά περιβάλλοντα, στα οποία εμπνέονται περισσότερο και γίνονται δημιουργικοί.

Ωστόσο για μερικά ζώδια, η έλλειψη οργάνωσης μπορεί να καταλήξει πρόβλημα.

Δίδυμος

Η δυαδικότητά σας είναι το μεγαλύτερό σας πρόβλημα. Σας ενδιαφέρουν πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα και έτσι δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε ένα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε. Αυτό που χρειάζεται είναι μια To-do list, ώστε να βάζετε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

Η έμφυτη ανάγκη σας για δικαιοσύνη και συνεργασία καταλήγει εμπόδιο στην οργάνωσή σας. Όταν σας παρουσιάζονται πολλές επιλογές βαλτώνετε και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε. Η λύση είναι να εμπιστεύεστε περισσότερο το ένστικτό σας και να αποφεύγετε ανούσια διλήμματα που σας χαώνουν.

Τοξότης

Θέλετε να τα κάνετε όλα, να τα βιώσετε όλα και αυτό καταλήγει συχνά να σας κατακλύζει. Έχετε μερικές πολύ γκράντε ιδέες αλλά δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε καθόλου στις λεπτομέρειες που χρειάζεται η υλοποίησή τους. Για να διευκολυνθείτε, ζητήστε βοήθεια και μοιραστείτε τις ιδέες σας με κάποιο πιο προσγειωμένο άτομο.