ΖΩΔΙΑ

Oι τρεις του ζωδιακού που θα κάνουν την πρώτη κίνηση και θα σας πλησιάσουν δυναμικά


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2020

Oι τρεις του ζωδιακού που θα κάνουν την πρώτη κίνηση και θα σας πλησιάσουν δυναμικά

Μερικές φορές, η πρώτη κίνηση είναι αυθόρμητη. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να σκεφτόμαστε, γιατί πάρα πολύ σκέψη μπορεί σίγουρα να καταστρέψει σχεδόν κάθε στιγμή.

ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που ζορίζονται με τις δύσκολες καταστάσεις και δεν πηγαίνουν παρακάτω

Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που δεν φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση;

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο του Ταύρου δεν έχει φτιαχτεί για να είναι ευγενικό ακόμα κι όταν φλερτάρει. Οι Ταύροι είναι ειλικρινείς και συνήθως αυτό που θέλουν είναι η πλήρη προσοχή από τους γύρω.

Σκορπιός

Φυσικά επιθετικός, ο Σκορπιός δεν μπορεί περιμένει και κάνει πάντα την πρώτη κίνηση. Ξέρει τι θέλει και ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να το πάρει είναι να κάνει την πρώτη κίνηση.

Λέων

Συνήθως, ο Λέων παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει. Οι Λέοντες συγκεντρώνονται πολύ στις κινήσεις τους και δεν γνωρίζουν καθόλου τη λέξη "όχι". Μπορούν να κάνουν τις κινήσεις τους, αλλά αυτές οι κινήσεις τείνουν να είναι δυσάρεστες και εγωιστικές. Μπορεί να είναι οι πρώτοι που ξεκινούν τα πράγματα, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα φύγουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.