ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που ζορίζονται με τις δύσκολες καταστάσεις και δεν πηγαίνουν παρακάτω


The Jennettes

25 Αυγούστου 2020

Τα ζώδια που ζορίζονται με τις δύσκολες καταστάσεις και δεν πηγαίνουν παρακάτω

Κάποιοι άνθρωποι επηρεάζονται περισσότερο από διάφορες καταστάσεις που συμβαίνουν. Άλλοι ζορίζονται λιγότερο κι άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό.

Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που δυσκολεύονται με καταστάσεις του παρελθόντος;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει γενικότερα μεγάλο θέμα με τις αναμνήσεις και το παρελθόν. Είτε αυτές είναι καλές, είτε κακές, το ζώδιο αυτό «κολλάει» και θυμάται μόνιμα τα παλιά. Μιλάει συνεχώς για το τι έγινε τότε. Δεν μπορεί να πάει παρακάτω, σαν κάτι να τον κρατά πίσω, ενώ δεν ξεχνά τίποτα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν ξεχνά το παρελθόν και κυρίως τα αρνητικά του σημεία. Θυμάται ό,τι άσχημο έχει συμβεί και δεν μπορεί να το προσπεράσει και να το ξεχάσει. Φτάνει στο σημείο να αυτοτιμωρείται με τον τρόπο αυτό ή ζει με τη σκέψη ότι κάποια στιγμή θα πάρει το αίμα του πίσω.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς επηρεάζονται πολύ από το παρελθόν και ζορίζονται στο παρόν. Κι ενώ μπορεί να ξεχάσουν  τα πάντα, τα άσχημα τα έχουν μόνιμα στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.