ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν δυσκολεύονται να γυρίσουν στον πρώην τους


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που δεν δυσκολεύονται να γυρίσουν στον πρώην τους

Η επιστροφή σε έναν πρώην σύντροφο αποτελεί ένα περίπλοκο ζήτημα, όμως για εκείνους που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια, είναι κάτι φυσικό.

Ποια είναι αυτά;

Καρκίνος

Για εκείνους που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, η έννοια της αγάπης είναι συνώνυμη με εκείνη της συγχώρεσης. Δεν αντέχουν τις αλλαγές και, προκειμένου να διατηρήσουν τη σταθερότητα στη ζωή τους, διατίθενται να κάνουν υποχωρήσεις και να επιστρέψουν στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου τους.

Παρθένος 

Ρομαντικοί και αφοσιωμένοι στα πρόσωπα που αγαπούν, οι Παρθένοι προτιμούν να αδράξουν την ευκαιρία επανασύνδεσης με κάποιον πρώην σύντροφο παρά να μείνουν χωρίς εκείνον. Θεωρούν πως ο δυνατός έρωτας έρχεται μόνο μία φορά και, εάν τον βρουν, είναι ικανοί να τον συγχωρέσουν πολλές φορές μέχρι να τον αφήσουν να φύγει από τη ζωή τους.

Ιχθύς

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ, θεωρούν ότι ένας χωρισμός αποτελεί ένα μικρό κομμάτι μίας μεγάλης ιστορίας. Πάντα επιστρέφουν και το θεωρούν συνέχεια μίας μεγάλης περιπέτειας. χωρίς να κρατούν τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.