ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι συνέχεια ασταθή συναισθηματικά


The Jennettes

23 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια που είναι συνέχεια ασταθή συναισθηματικά

Όλοι έχουμε ups & downs που μπορεί να γίνουν και υπερβολικά. Ωστόσο, ορισμένοι το διαχειρίζονται λίγο χειρότερα από άλλους.

Ποια  ζώδια είναι περισσότερο συναισθηματικά ασταθή από άλλα;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ζώδια του Νερού και μπορούν από εκεί που γελούν, με το παραμικρό, να ξεσπάσουν σε κλάματα. Ενώ αυτές οι εναλλαγές στη διάθεση μπορεί να μπερδέψουν τους άλλους, οι Καρκίνοι δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά νιώθουν συναισθήματα πιο βαθιά από άλλους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί χρειάζονται σταθερότητα, αλλά αυτό χρειάζεται πολλή ενέργεια, συγκέντρωση και εξάσκηση. Μπορεί να δημιουργήσουν επίτηδες ανισορροπίες στη ζωή τους για να επιτύχουν έναν συγκεκριμένο στόχο.

Σκορπιός

Αν οι Σκορπιοί δεν ελέγξουν τα συναισθήματά τους, τότε η κατάσταση μπορεί να μοιάζει με σεισμό και τυφώνα την ίδια στιγμή, χωρίς σταματημό. Μπορεί να εμφανιστούν σε μορφή οργής, εκδίκησης ή σε μεγάλα ξεσπάσματα. Αλλά ο Φοίνικας, ως σύμβολο του Σκορπιού, όταν φτάνει στο μηδέν, έχει τη δυνατότητα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να επανέλθει σε συναισθηματική σταθερότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.