Τα ζώδια που νοιάζονται περισσότερο για την καριέρα παρά για τον έρωτα

The Jennettes
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Όλοι θέλουμε να τα έχουμε όλα. Φυσικά, και αυτό δεν γίνεται. Γι’ αυτό και βάζουμε προτεραιότητες και δυστυχώς, η επιτυχημένη καριέρα και η αγάπη συγκρούονται, κάνοντας να διαλέγουμε το ένα ή το άλλο.

Ποια είναι τα ζώδια, που αν έμπαιναν στο δίλημμα, θα διάλεγαν την καριέρα πάνω απ' την αγάπη;

Κριός

Ο Κριός ζει για τον ανταγωνισμό και διαπρέπει στον χώρο εργασίας. Για εκείνους, η επιτυχία είναι τα πάντα. Οι περισσότεροι Κριοί δε θα σταματήσουν να εργάζονται μέχρι να φτάσουν στην κορυφή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα μείνουν μόνοι ή θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω κάποιον αγαπημένο τους.

Λέων

Στον Λέοντα δεν αρέσει να βρίσκεται σε μία θέση που κάποιος ανώτερος του λέει τι να κάνει. Θέλει να είναι κυρίαρχος. Οποιαδήποτε ικανότητα κι αν έχει - δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, ελκυστικότητα - ξέρει ακριβώς πώς να την χρησιμοποιήσει στον χώρο εργασίας για να ανέβει στην κορυφή. Ενώ οι Λέοντες κάνουν επιτυχημένες σχέσεις, όταν μπαίνει στη μέση η καριέρα, οι σχέσεις έρχονται δεύτερες.

Υδροχόος

Ένας τυπικός Υδροχόος απολαμβάνει την πνευματικότητα και χρησιμοποιεί το μυαλό του για να βοηθήσει τους άλλους. Ενώ έχουν πολύ καλά κοινωνικά skills και την ικανότητα να διατηρήσουν δυνατές σχέσεις, η επιθυμία τους να λύνουν προβλήματα συχνά τους κάνει να επικεντρώνονται μόνο στη δουλειά τους. Είναι πολύ ανεξάρτητοι, οπότε, οποιαδήποτε ευκαιρία για αυτοβελτίωση έρχεται πριν τη σχέση, ακόμα και σε περιπτώσεις αληθινής αγάπης.