ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δρουν πάντα με το συναίσθημα


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που δρουν πάντα με το συναίσθημα

Κάποια ζώδια έχουν για καθημερινό τους σύμβουλο και οδηγό τη λογική ενώ κάποια άλλα κινούνται και δρουν αποκλειστικά με το συναίσθημα. 

Δεν είναι πάντα εύκολος ο διαχωρισμός μεταξύ της λογικής και του συναισθήματος στη λήψη αποφάσεων, αλλά τα άτομα, που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, γνωρίζουν καλά τη διαχωριστική γραμμή των δύο αντικρουόμενων εννοιών στη ζωή τους, και αφήνουν το συναίσθημα να τους καθοδηγεί. 

Καρκίνος

Οι αποφάσεις ενός Καρκίνου στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στο συναίσθημα, αλλά και στη διαίσθησή του. Όσο και αν προσπαθείτε να τον μεταπείσετε, ζητώντας του να σκεφτεί λογικά, δύσκολα θα καταφέρετε να του αλλάξετε γνώμη. Ένας Καρκίνος είναι ευτυχισμένος μόνο όταν κάνει αυτό που πραγματικά αισθάνεται, έστω και αν είναι λάθος. Ακολουθεί την καρδιά του, ακόμη και αν ξέρει πως οι επιπτώσεις θα είναι επιζήμιες. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, παρόλο που αποφασίζει τελευταία στιγμή και ανάλογα με την περίπτωση, ακούει σχεδόν πάντα τη φωνή της καρδιάς και των συναισθημάτων του, αψηφώντας τη λογική. Οι περισσότερες αποφάσεις του λοιπόν, διακατέχονται από συναίσθημα αλλά κάποιες φορές, μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κινηθεί με βάση τη λογική, μόνο και μόνο επειδή φοβάται μην πληγώσει με κάποια κίνησή του τους γύρω τους. 

Ιχθύες

Όταν μιλάμε για έναν Ιχθύ, πρέπει να ξέρουμε πως η λογική είναι μια άγνωστη έτοιμη για εκείνον. Το τρυφερό αυτό ζώδιο αφήνει το συναίσθημα να του δείχνει τον δρόμο και ξέρει καλά πως μόνο η καρδιά παίρνει σωστές αποφάσεις. Εκτοπίζοντας κάθε λογική, ο Ιχθύς είναι τόσο συναισθηματικός, που δεν υπολογίζει το κόστος που μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε παρορμητική κίνηση, που πολλές φορές συνοδεύει τις συναισθηματικές και βιαστικές αποφάσεις. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.