ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τα ψέματα


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τα ψέματα

Αν σας έχουν πει ψέματα ξανά και ξανά, καταλαβαίνετε αμέσως ποιοι λένε την αλήθεια και ποιοι όχι.

Δείτε ποια είναι τα ζώδια που καταλαβαίνουν αμέσως τα ψέματα.

Παρθένος

Καλή τύχη, αν προσπαθείτε να πείτε ψέματα σε έναν Παρθένος! Είναι σαν ζωντανοί ανιχνευτές ψέματος. Οι Παρθένοι είναι έξυπνοι και συγκεντρώνουν και αναλύουν πληροφορίες - οπότε θα χρησιμοποιήσουν όλες τους τις αισθήσεις αν νιώσουν πως κάποιος τους λέει ψέματα και θα τις χρησιμοποιήσουν. Προσέχουν την λεπτομέρεια, οπότε τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο. 

Σκορπιός

Μην πείτε ψέματα σε έναν Σκορπιό, γιατί δεν θα έχετε καλό αποτέλεσμα. Δε χρειάζεται πολύ για τον Σκορπιό να νιώσει πως του λέτε ψέματα. Έχουν περιέργεια, είναι διερευνητικοί εκ φύσεως και όταν το κομμάτι του ντεντέκτιβ στην προσωπικότητά τους ενεργοποιείται, δεν θα σταματήσουν μέχρι να ανακαλύψουν την αλήθεια, ανεξάρτητα με το πόσο χρόνο και ενέργεια θα χρειαστεί να βάλουν σε αυτό. Μόλις επιβεβαιώσουν το ψέμα, ο ψεύτης θα πρέπει να ξέρει πως το έχουν σημειώσει και μία μέρα, με κάποιον τρόπο, ο Σκορπιός θα τους το ξεπληρώσει.

Αιγόκερως

Θα μπορούσε να είναι επειδή οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι εξαιρετικά ειλικρινείς και μπορούν να βάλουν ένα κι ένα μαζί - και έτσι να καταλάβουν ότι κάποιος λέει ψέματα. Οι Αιγόκεροι τείνουν προς τον σκεπτικισμό και τον κυνισμό, οπότε είναι ήδη προετοιμασμένοι. Μερικές φορές μπορεί να τους πάρει καιρό να πιστεύψουν την αλήθεια είναι να εμπιστευθούν κάποιον. Θα κοιτάξουν τον ψεύτη κατευθείαν μέσα στα μάτια κι αν εκείνος κλείσει τα βλέφαρα, αυτό μόνο χρειάζεται ο Αιγόκερως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.