ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την ερχόμενη Πανσέληνο


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2020

moon-1859616-960-720.jpg

Στις 31/10 θα έχουμε τη δεύτερη Πανσέληνο και Blue Moon αυτόν τον μήνα και όλοι λίγο πολύ θα επηρεαστούμε.

Από μόνη της είναι αρκετά ισχυρή, ωστόσο, η αντίθεση του Ήλιου στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο την κάνει ακόμα περισσότερο, όσον αφορά στα “γυρίσματα” της ζωής, την αναστάτωση και τις απρόσμενες εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις ζωές των ζωδίων, ανάλογα με τον τομέα που “πέφτει”. Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους που θέλετε να πατάτε γερά στη γη είναι αρκετά δύσκολη η Πανσέληνος. Ωστόσο, τόσο καιρό με τον πλανήτη της ανατροπής πάνω από το κεφάλι σας, αυτό είναι το ζητούμενο: να αλλάξετε, να ρισκάρετε, να δράσετε, χωρίς να σκέφτεστε ούτε το τι χάνετε, ούτε το τι θα σας μείνει, αφού μόνο έτσι θα βγείτε κερδισμένοι. Σίγουρα θα υπάρξουν αναταράξεις τις οποίες καλείστε να αντιμετωπίσετε με σθένος και υπομονή.

Λέων

Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει έντονους κραδασμούς στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας, όπου θα συμβούν απρόσμενες αλλαγές. Μάλιστα, είναι πιθανό να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς και να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, με αποτέλεσμα να μην έχετε και τις καλύτερες αντιδράσεις στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Οπλιστείτε με υπομονή για ένα καλύτερο αύριο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος, που γίνεται στον άξονά σας, παρέα με τον Ουρανό, έρχεται να προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στις σχέσεις σας κι αν δεν αντιδράσετε ακαριαία ή δεν προετοιμαστείτε για τις επερχόμενες εξελίξεις, πολύ πιθανό είναι να αφήσει πίσω της συντρίμμια. Συνεργασίες, γάμοι, δεσμοί και συνεταιρισμοί ενδεχομένως να τιναχτούν στον αέρα, αν παραμείνετε κολλημένοι στις δικές σας θέσεις, απόλυτοι και χωρίς καμία διάθεση να «ακούσετε» και να «νιώσετε» τις ανάγκες των σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.