ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μπορεί να εξαφανιστούν μετά το πρώτο ραντεβού


The Jennettes

28 Οκτωβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που μπορεί να εξαφανιστούν μετά το πρώτο ραντεβού

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Αυτοί που επικοινωνούν αμέσως μετά το ραντεβού κι εκείνοι που τους παίρνει ώρες έως και πολλές ημέρες για να στείλουν ακόμη κι ένα μήνυμα.

Τα παρακάτω ζώδια φαίνεται πως δεν έχουν καλή σχέση με το κινητό τους ή κάτι δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως το περιμένατε.

Ταύρος

Οι Ταύροι φημίζονται για την τεμπελιά τους γι' αυτό συχνά θα απαντήσουν με αρκετή χρονοκαθυστέρηση όταν λάβουν ένα μήνυμα από το αγαπημένο τους πρόσωπο. Γι' αυτό μην το πάρετε προσωπικά εάν αργείτε να λάβετε απάντηση.

Δίδυμος

Ενώ ο Δίδυμος λατρεύει την επικοινωνία, είναι υπερβολικά αναποφάσιστος γι' αυτό αργεί πολύ στην αποστολή μηνυμάτων. Πριν πατήσει το κουμπί της αποστολής, συνήθως έχει σβήσει και έχει ξαναγράψει δέκα φορές αυτό που θέλει να πει, γι' αυτό να έχετε υπομονή μαζί του.

Καρκίνος

Μπορεί να εκπλαγείτε, βλέποντας αυτό το ζώδιο στη συγκεκριμένη λίστα, λόγω της εξαιρετικής του οργάνωσης, αλλά ο Καρκίνος ακριβώς επειδή έχει μάθει να θέτει προτεραιότητες, καθυστερεί πολύ να ιεραρχήσει τα μηνύματά του. Εάν η δουλειά προέχει, τότε πρέπει να περιμένετε στωικά για μια απάντησή του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.