ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν σε βάθος τον μήνα Νοέμβριο


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2020

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν σε βάθος τον μήνα Νοέμβριο

Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου πλησιάζει και θα επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά ορισμένη μερίδα ανθρώπων.

Από αλλαγές απόψεων, αλλαγές στα επαγγελματικά μέχρι και αλλαγές σε άλλους τομείς αναμένονται για αυτά τα παρακάτω ζώδια. Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Κατά την διάρκεια του μήνα αυτού, θα ρίξετε περισσότερο βάρος στις σχέσεις σας. Θα σκεφτείτε αρκετά και θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές πάνω στον τομέα αυτό, τόσο εξ αιτίας της Πανσελήνου στις 31, όσο και της Νέας Σελήνης στις 15, που είναι και πιο ευνοϊκή για δεσμούς, γάμους και συνεργασίες. Ενδεχομένως να έχετε επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν σας και να θελήσετε να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Οι απόψεις σας ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά όσον αφορά στα οικογενειακά σας και τις σχέσεις σας με το κοντινό σου περιβάλλον, αυτό το χρονικό διάστημα, είτε εξ αιτίας κάποιων απρόσμενων γεγονότων είτε επειδή θα θέλατε να κάνετε μια στροφή. Αυτό θα σας βοηθήσει να αλλάξετε και τρόπο σκέψης, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά πιάσετε τον εαυτό σας να έχει εντελώς διαφορετικά επιχειρήματα σε μια συζήτηση σε σύγκριση με αυτά που είχατε στο παρελθόν.

Σκορπιός

Είναι ευκαιρία για εσάς τους Σκορπιούς αυτόν το μήνα, εκτός του να επιτύχετε κάποιες δικές σας επιδιώξεις, να δείξετε στους ανθρώπους γύρω σας πόσο σημαντικοί είναι. Τα «φώτα» θα είναι πάνω σας, μιας και είναι τα γενέθλιά σας και θα μπορείτε να εκφραστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κυρίως όταν ο Ερμής χωρίς να είναι ανάδρομος πια θα ξαναπεράσει στο ζώδιό σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.