ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα έχουν μεγάλη τύχη μέσα στον Νοέμβριο


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2020

Τα ζώδια που θα έχουν μεγάλη τύχη μέσα στον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος μήνας μπορεί να είναι σχετικά πιο ζόρικος από τον Οκτώβριο αστρολογικά, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που ίσως να περάσουν καλύτερα από κάποια άλλα ζώδια με περισσότερη τύχη.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια που θα σταθούν τυχερά μέσα στον Νοέμβριο;

Παρθένος

Και εκεί που οι περισσότεροι από εμάς θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα ζόρια, ο Παρθένος θα αποκτήσει αισιοδοξία. Και με την αισιοδοξία που θα το διακατέχει το σύμπαν θα του κάνει τα χατίρια. Έτσι, ένας νέος έρωτας ή ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα αλλάξουν τη διάθεσή του και θα εμπλουτίσει την κοινωνική του ζωή.

Αιγόκερως

Οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες είναι το ατού για εσάς τους Αιγόκερους, τον μήνα Νοέμβριο. Η μεγάλη τύχη στα επαγγελματικά σας αν δεν έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη από τις αρχές του μήνα, σίγουρα θα φανεί στα μέσα του. Πιστέψτε στις ικανότητές σας και με τη δυνατή σας προσωπικότητα θα κάνετε θαύματα.

Ιχθείς

Τα νέα μπορεί να είναι απότομα και αναπάντεχα, ενώ μια γλυκιά έκπληξη μπορεί να σας περιμένει αυτόν τον μήνα, εσάς τους Ιχθείς. Η τροπή των πραγμάτων θα μπορούσε να ταράξει ευχάριστα τα νερά σας και να σας κάνει νιώσετε μεγάλη χαρά ακόμα κι αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε. Να έχετε ανοιχτά μάτια και αυτιά και όλα θα πάνε καλά.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.