ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2020

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους

Τα παρακάτω ζώδια έχουν πρόβλημα στο να εκφράζουν τα αισθήματά τους, ενώ φοβούνται να συνδεθούν συναισθηματικά με κάποιο άλλο άτομο.

ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν έχουν καμία οργάνωση και πρόγραμμα στη ζωή τους

Αυτά τα ζώδια δυσκολεύονται ή και τρομάζουν με την οικειότητα και προσπαθούν όσο μπορούν να την αποφεύγουν.

Υδροχόος

Με την επικοινωνία έρχεται η συγκίνηση και με αυτό το κομμάτι οι Υδροχόοι δεν είναι καθόλου άνετοι. Τους είναι δύσκολο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ενώ τείνουν να αποστασιοποιούνται από τα άτομα που τους εκφράζονται, κάτι που δεν είναι και το καλύτερο όταν άλλα άτομα τους χρειάζονται.

Δίδυμος

Οι δίδυμοι φοβούνται την επαφή και την οικειότητα γιατί φοβούνται όταν υπάρχει πολύ ησυχία. Όταν δένονται συναισθηματικά με κάποιον, αναγκαστικά θα υπάρχουν και στιγμές κατά τις οποίες δεν θα μιλούν. Αυτό τρομάζει τους Διδύμους και είναι κάτι που το αποφεύγουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χρησιμοποιούν ορισμένες φορές την εργασία για να αποφύγουν την όποια επικοινωνία με άτομα που πιθανόν να τους ενδιαφέρουν. Φοβούνται ότι θα κάνουν λάθη και θα πληγωθούν. Ενώ αν τους μπει κάτι στο μυαλό, δύσκολα τους βγαίνει. Γι’ αυτό και είναι πολλοί προσεκτικοί στις επιλογές τους, ενώ θα τους πάρει αρκετό χρόνο για να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με άλλα άτομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.