ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν υπέροχα τον Δεκέμβριο


The Jennettes

2 Δεκεμβρίου 2020

Τα ζώδια που θα περάσουν υπέροχα τον Δεκέμβριο

O Δεκέμβριος είναι επίσημα ο πρώτος μήνας του χειμώνα, ενώ ξεκινά επίσημα και η περίοδος των γιορτών.

Έχοντας μπει για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο mood, αυτό που αναζητάμε, όταν τελειώνουν οι αμέτρητες υποχρεώσεις μας, είναι ένα ρομαντικό ραντεβού, έστω και μέσω Zoom. Είναι γνωστό ότι ο Δεκέμβριος, σύμφωνα με την αστρολογία, είναι ο μήνας του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν τον πιο ρομαντικό μήνα και θα έχουν την ευκαιρία για νέες περιπέτειες;

Παρθένος

Προσωπικά, επαγγελματικά και ρομαντικά, θα πάρουν την ανιούσα για εσάς τους Παρθένους, τον Δεκέμβριο. Θα αρχίσετε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα, ενώ αν ψάχνετε για μια νέα αγάπη, αυτός θα είναι ο τυχερός σας μήνας. Επίσης σας περιμένουν δυναμικά νέα ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Ξέρουμε ότι ήταν ένα δύσκολο διάστημα, αλλά επιζήσατε από το χειρότερο. Η γοητευτική Αφροδίτη θα σας γεμίσει με αγάπη και ευχαρίστηση, ενώ θα μπορέσετε να καλωσορίσετε και μία μεγάλη αίσθηση αισιοδοξίας. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να γιορτάζετε τις νίκες σας και να ζήσετε την καλύτερη περίοδο στη ζωή σας.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, θα αισθανθείτε τόσο σίγουροι όσο ποτέ. Ενώ θα προστεθεί μια μικρή ρομαντική γοητεία στις τρέχουσες σχέσεις σας. Επίσης, η εποχή ενδείκνυται για εσάς τα λιοντάρια να ξεκινήσετε έναν παθιασμένο ρομαντικό χειμώνα, ενώ όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι, θα ερωτευτείτε ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.