ΖΩΔΙΑ

4 τύποι άνδρα για κάθε γυναίκα του ζωδιακού


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2020

4 τύποι άνδρα για κάθε γυναίκα του ζωδιακού

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες στον τομέα του έρωτα και κάποια ταιριάσματα είναι ιδιαίτερα δυνατά και παθιασμένα, μολονότι δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα καταλήξουν στον γάμο ή την σχέση ζωής. Έτσι, παρακάτω δεν θα βρείτε τις γνωστές συνταγές, που θέλουν τα ζώδια του ίδιου στοιχείου να ταιριάζουν και ερωτικά μεταξύ τους, δηλαδή τα ζώδια της φωτιάς με τα ζώδια της φωτιάς κλπ. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα το δείτε κι αυτό, αλλά δεν είναι ο κανόνας. Άλλωστε στον ερωτικό μας σύντροφο, ψάχνουμε να βρούμε κάτι διαφορετικό από τον εαυτό μας, για να μας συμπληρώνει. Φυσικά τα ζώδια του Ήλιου είναι μόνο ένα μέρος του εαυτού μας.

Για μια πιο ασφαλή συναστρία πρέπει να εξετάζουμε κι άλλους παράγοντες, όπως είναι η Σελήνη, η Αφροδίτη, ο Άρης στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα κλπ. Μερικοί από τους πιο κάτω συνδυασμούς είναι αυτοί που απαντώ και συχνότερα σε ζευγάρια επιτυχημένα. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.