ΖΩΔΙΑ

Πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν γυναίκες και άντρες του ζωδιακού το γάμο;


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2020

Πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν γυναίκες και άντρες του ζωδιακού το γάμο;

Πώς αντιμετωπίζουν το καυτό θέμα «γάμος» οι γυναίκες και οι άντρες του ζωδιακού; Παρακάτω θα βρείτε κάποιες ενδείξεις και για τα 12 ζώδια, είτε είστε γυναίκα είτε άντρας. Αν γνωρίζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, διαβάστε το οπωσδήποτε, διότι διαφοροποιεί εξαιρετικά τα χαρακτηριστικά που δίνονται παρακάτω. Για παράδειγμα, η Υδροχόος που δεν ζηλεύει και δεν κάνει σκηνές, αν έχει ωροσκόπο Σκορπιό, σταματά να είναι η τόσο προχωρημένη σύζυγος που περιγράφεται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Σαφώς, από το ζώδιο του Ήλιου μας δεν μπορούμε να έχουμε ακριβή περιγραφή των χαρακτηριστικών μας, γι’ αυτό μια πιο λεπτομερής ανάλυση των δύο ωροσκοπίων (συναστρία) θα μας δώσει πολύ περισσότερες πληροφορίες. Είναι όμως μια καλή αρχή!

ΚΡΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν είναι δύσκολο ένας άντρας Κριός να φτάσει στον γάμο, λόγω του παρορμητικού χαρακτήρα του. Οι Κριοί δεν ερωτεύονται ποτέ με μισή καρδιά… όταν ερωτεύονται ερωτεύονται και φτάνουν εύκολα στα σκαλοπάτια της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Αυτό όμως που τους ιντριγκάρει περισσότερο, δεν είναι o γάμος αφότου πραγματοποιηθεί, αλλά μέχρι να γίνει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Κριοί δεν βλέπουν ζεστά το θέμα του γάμου, από τη στιγμή που θα προχωρήσουν σ’ αυτόν. Σαν σύζυγοι είναι κλασικοί, θέλουν την απόλυτη τελειότητα από την σύζυγό τους και σε ό,τι αφορά την εμφάνιση της (ξεχάστε να κάνετε εμφανίσεις μπροστά του με μάσκες ομορφιάς και ρόλεϊ στο μαλλί), αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με τη φροντίδα του σπιτιού, αλλά κυρίως του ίδιου τους του εαυτού. Είναι αρκετά ζηλιάρηδες, θέλουν να νιώθουν περηφάνια για τη γυναίκα τους και βέβαια τους αρέσει να κρατάει το παραμύθι του έρωτα ζωντανό, όσα χρόνια είναι παντρεμένοι. Η σεξουαλική διάσταση της σχέσης είναι πολύ σημαντική και αυτό πρέπει να το έχετε υπόψη σας, αν θέλετε ο γάμος σας μαζί του, να κρατήσει για πάντα.

ΚΡΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δυναμικές οι Κριαρίνες και ως σύζυγοι, μπορεί να βοηθήσουν τον άντρα τους να πετύχει στην επαγγελματική του ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.