ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις του 2021 για κάθε ζώδιο


29 Δεκεμβρίου 2020

Οι ερωτικές προβλέψεις του 2021 για κάθε ζώδιο

Το 2021 είναι μια χρονιά που το καινούριο αντιπαλεύει με το παλιό κι αυτό στις προσωπικές μας σχέσεις θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν μια πάλη ανάμεσα στο «δεσμεύομαι» και το «αποδεσμεύομαι». Βλέπετε, η όψη που δίνει το στίγμα στη νέα χρονιά είναι το τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο που αγαπά τη δέσμευση, τη σταθερότητα και τον Ουρανό που αγαπά την ανεξαρτησία, την ελευθερία. Το παράδοξο είναι ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης της δέσμευσης, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, το ζώδιο της ελευθερίας και ο Ουρανός, ο πλανήτης της αλλαγής, βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου που αγαπά τη σταθερότητα. Η όψη θα επαναληφθεί τρεις φορές μέσα στο 2021, τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο. Κι αν μη τι άλλο θα επιφέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα ερωτικά μας, αλλά και πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα.

Αλλαγές στον τρόπο που σχετιζόμαστε

Οι δυο γίγαντες του πλανητικού μας συστήματος, στη μεταξύ τους κόντρα, θέτουν το πλαίσιο για να κινηθούμε σε ό,τι αφορά τα θέματα των σχέσεων. Καιρός για αλλαγές. Να αλλάξουμε τον τρόπο που σχετιζόμαστε, την προσέγγιση μας στον έρωτα και τη δέσμευση. Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους μόνο του, ίσως τώρα πρέπει να μάθετε πώς να μην λειτουργείτε τόσο εξαρτημένα από τη σχέση σας, ώστε να χάνετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αν είστε από την άλλη πλευρά και δεν αντέχετε τις δεσμεύσεις ή θεωρείτε την ελευθερία πιο σημαντική από τη σχέση, ίσως πρέπει να μάθετε περισσότερα για τον φόβο της δέσμευσης. Όπως καταλαβαίνετε το 2021 έχει έναν διδακτικό χαρακτήρα για όλους μας. Μετά από ένα 2020 που μας απομάκρυνε, τουλάχιστον σε φυσικό επίπεδο εξαιτίας του φόβου της επαφής, το 2021 αποτελεί ένα ενδιάμεσο στάδιο, που κάπως θα… ξεφοβηθούμε, ειδικά από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Αύγουστο, με την πορεία του Δία στους Ιχθύς και σ’ αυτό το διάστημα πιστεύω θα έχουμε και μεγάλους έρωτες και πάθη. Ο φόβος δεν θα φύγει εντελώς από μέσα μας ούτε στη νέα χρονιά. Σαφώς τα πράγματα θα είναι καλύτερα, οι σχέσεις από απόσταση και οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου θα ανθίσουν, αλλά το κοντά, το μαζί, το ανέμελα, θα χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος του 2021 για να αρχίσουμε να το ξαναβρίσκουμε.

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού

Μέσα στο 2021 το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θα οδηγήσει σε αρκετούς χωρισμούς, διαζύγια, αλλά και γάμους που έχουν την έννοια του ξαφνικού και απρόοπτου. Αν λοιπόν μια σχέση είχε ήδη δείξει ότι ήταν φθαρμένη και η ανασφάλεια ή η συνήθεια κρατούσε αυτούς τους δυο ανθρώπους μαζί, τότε με την ισχυρή επίδραση της όψης Κρόνου-Ουρανού πιο εύκολα θα φτάσει σε ένα τέλος. Το να προσπαθήσουμε να κρατηθούμε με νύχια και δόντια σε κάτι πραγματικά τελειωμένο, μόνο κακό μπορεί να μας κάνει. Αν από την άλλη υπάρχει βάση και βάθος στη σχέση, τότε μια δεύτερη ευκαιρία μπορεί πιο εύκολα να κάνει θαύματα, αν αλλάξουν προσανατολισμό και τα δυο μέλη της σχέσης και δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η επιρροή των εκλείψεων

Εκτός από το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου, μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που σχετιζόμαστε μπορεί να φέρουν στις ζωές των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 26/5, στις 10/6 και στις 4/12. Και για τους σταθερούς των τελευταίων ημερών Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, η έκλειψη στις 19/11 στον Ταύρο, η πρώτη από τη σειρά εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν σ’ αυτό τον άξονα τα επόμενα χρόνια.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δίνουν έμφαση στην επικοινωνία. Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία στις σχέσεις μας. Καιρός να ακούσουμε περισσότερο τον σύντροφο μας, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του αλλά και να κατανοήσουμε περισσότερο. Τα ψέματα, η αδιαφορία, οι κατηγορίες, τα παιχνίδια ενοχής και εξουσίας, δεν έχουν θέση σε μια ισορροπημένη σχέση. Όσο δεν το αντιλαμβανόμαστε τότε απομακρυνόμαστε από την ευτυχία. Καιρός να βγουν στην επιφάνεια ό,τι κρύβαμε κάτω από το χαλάκι κι απλά ελπίζαμε να μην το αντιμετωπίσουμε κατάματα. Η έκλειψη στον Ταύρο στις 19/11 θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.